top of page
Screenshot (20).png

Onze bed & breakfast bevindt zich​ in de Guldensporenlaan. Deze locatie ligt op wandelafstand van het station en de winkels in het bruisende centrum van Mol, maar toch kan men hier in alle rust en stilte vertoeven in onze ruime tuinen met privéterras. In de onmiddellijke omgeving worden vaak toeristische evenementen georganiseerd en vind je tal van bezienswaardigheden (dienst toerisme gemeente Mol) zoals de Molse Meren, de abdij van Postel, het Jacob Smitsmuseum, het Torenmuseum, de Molen van Ezaart, ...

 

Onze lokatie is ook perfect gelegen tussen wandel- en fietsknooppunten en via het fietsenatelier bestaat de mogelijkheid om fietsen te huren.

 

We hebben 2 tweepersoonskamers ter beschikking met een eigen badkamer met (inloop)douche, lavabo, toilet en kastruimte. Beneden is er een zeer ruime, sfeervolle gemeenschappelijke ruimte met een grote eettafel en zithoek (foto's). Er is voldoende parkeergelegenheid en mogelijkheid tot het gebruik van een garage waar je je (elektrische) fiets veilig achter slot kan stallen.

Voor twee personen kost het verblijf in een van onze kamers €110, inclusief ontbijt. Singles betalen €85 voor de kamer met aparte bedden en €90 voor de kamer met tweepersoonsbed, telkens inclusief ontbijt. Om misverstanden te vermijden vermelden we even dat betaling met bankcontact niet mogelijk is.

 

Inchecken kan vanaf 15.00 u, uitchecken tot 11.30 u.

Voor families hebben we een speciale aanbieding! Meer info vind je terug in dit pdf document: 

cadeaubon.png

Wil je familie, vrienden of kennissen verwennen met 1 of meerdere overnachtingen in b&b Ridderspoor? Dat kan vanaf nu met onze geschenkbonnen! Voor meer informatie even mailen of telefoneren (Contactpagina).

bottom of page