top of page

Bedankt voor de inzending!

Zit je met een vraag of wil je graag een kamer boeken? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het webformulier, rechtstreeks via email (bnbridderspoor@gmail.com) of telefonisch op onderstaande nummers:

Chris: +32 (0) 497 53 39 54

Peter: +32 (0) 486 91 92 36

 

Vanuit richting Hasselt (E313)

 

Neem afrit 25 Ham, neem op de rotonde de eerste afslag richting Staatsbaan. Sla na ongeveer 1km rechtsaf op de Meerhoutstraat richting Meerhout. Volg deze baan voor 5,5km en sla dan linksaf op de Weversberg. U komt zo in het centrum van Meerhout, hier gaat u nog een keer rechtsaf naar de Molenstraat. Als u deze blijft volgen komt u aan de rode lichten, hier gaat u gewoon rechtdoor. U komt nu in het centrum van Mol. Na ongeveer 1,5km blijft u de baan volgen naar de Martelarenstraat, en na 400m gaat u een laatste keer rechtsaf: u bereikt nu de Guldensporenlaan.

 

 

Vanuit richting Antwerpen (E313)

 

Volg de E313 richting Hasselt/Luik. Neem afrit 23 Geel-West en sla linksaf op de snelwegstraat, later Antwerpseweg. Sla na 4km rechtsaf op de Westelijke ring. Volg de ring voor 5,5km en sla linksaf. U komt nu in het centrum van Mol. Na ongeveer 1,5km blijft u de baan volgen naar de Martelarenstraat, en na 400m gaat u een laatste keer rechtsaf: u bereikt nu de Guldensporenlaan.

bottom of page